AcasăPoliticaAtac dur al lui Traian Basescu: "Multi parlamentari reprezinta un balast politic"

Atac dur al lui Traian Basescu: „Multi parlamentari reprezinta un balast politic”

Prezent luni seara la un dineu organizat cu ocazia intalnirii anuale a Clubului Politic, presedintele Romaniei, Traian Basescu, i-a atacat dur pe parlamentari.

Printre altele, Traian Basescu a precizat ca este momentul ca elita Romaniei sa se implice in politica pentru ca „deficitul de pregatire profesionala si de constiinta a propriei valori profesionale face ca multi dintre cei 588 de parlamentari sa reprezinte sa reprezinte un balast politic si nu o valoare politica”.

Traian Basescu a vorbit despre o seceta de valori in politica romaneasca si a anuntat ca „Romania are nevoie de o clasa politica noua”.

Presedintele Romaniei este de parere ca tara noastra are mare nevoie de „oameni care stiu cine sunt, profesionisti care, daca fug din politica, au refugiul in propria lor meserie, in calificarea pe care o au”.

Traian Basescu a mai afirmat ca „in politica romaneasca sunt prea multi oameni necalificati. Oameni care poate au sau nu au diplome, dar care in mod sigur in meseria lor sunt niste zerouri si ajung in politica sa voteze sute de legi fara sa stie ce au votat”.

author avatar
Cristi Ionita
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger