AcasăPoliticaAvocata premierului Ponta, din nou la sediul procurorilor DNA

Avocata premierului Ponta, din nou la sediul procurorilor DNA

In timp ce premierul Victor Ponta continua sa se afle in Turcia, la recuperare, aparatoarea legala a premierului s-a prezentat din nou, joi in jurul pranzului, la sediul central al procurorilor anticoruptie.

Cum s-a intamplat, de altfel, si cu precedentele ocazii in care a venit la DNA pentru a prezenta documente – de natura legala sau medicala, avocata Radu a refuzat sa faca vreo declaratie pentru a oferi detalii in privinta prezentei sale la sediul procurorilor anticoruptie.

Ar mai fi de spus faptul ca avocata premierului a ajuns la DNA in jurul orei 11, si ca vizita sa la sediul din capitala al Directiei nationale Anticoruptie vine la doar cateva zile dupa ce primul-ministru asigura, intr-un interviu acordat B1 TV, ca, odata ce va reveni in tara, se va prezenta si in fata procurorilor. Mai exactm ca va merge „in prima zi” cand se intoarce in Romania.

Va reamintim ca, din 14 iunie, Victor Ponta se afla in Turcia, luni, pe 15 iunie, fiind operat la genunchi, intr-o clinica din Istanbul, ulterior fiind externat, insa ramanand in aceasta tara, pentru recuperarea necesara dupa interventia suferita.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger