AcasăPoliticaBasescu, acuzat de sabotaj

Basescu, acuzat de sabotaj

Victoria are multi parinti, esecul e orfan. Pe acest principiu premierul si reprezentantii opozitiei dau vina unii pe altii pentru faptul ca Romania este la un pas sa piarda un portofoliu important in Comisia Europeana.

Traian Basescu, banuit ca ar fi stricat ploile premierului la Bruxelles

Guvernul s-a luptat pentru tara, in timp ce Basescu, Blaga si Iohannis i-a pus bete in roate, a sustinut premierul.  Si nu s-a oprit aici, mergand pana la a-l acuza pe presedintele Traian Basescu ca „a sabotat interesul national”. „Romania a obtinut in urma negocierilor un portofoliu extrem de important, din punctul meu de vedere cel mai important, dupa care, tot din Romania, aseara, domnul Basescu a contestat, liderii opozitiei au trimis scrisori sa nu primim un portofoliu important. Important e sa moara capra romaneasca ca nu este sustinuta de domnul Basescu sau de domnul Iohannis sau de domnul Blaga.

Victor Ponta da vina pe opozitie pentru esecul Guvernului

Daca se va intampla asa, vreau sa va spun ca este cel mai rusinos moment posibil pentru Romania. Nicio alta tara din cele 28 nu si-a sabotat in mod public si cu atata energie interesul de a avea un portofoliu bun. Eu am inca incredere ca vocea domnului Basescu, a domnului Iohannis si a domnului Blaga nu va prevala in fata interesului Romaniei”, a afirmat Victor Ponta. In replica, formatiunile din opozitie reclama ca premierul, pe langa faptul ca nu a fost in stare sa negocieze in interesul tarii, nu are nici barbatia necesara sa-si asume nereusita.

Corina Cretu poate sa-si ia gandul de la portofoliul de Politici regionale

„Nu pot sa nu ma intreb daca, prin iesirea publica, Victor Ponta nu se pregateste de fapt pentru un esec si incearca sa scape de propria sa vina. In lumina informatiilor aparute deja in presa privind portofoliul pe care l-ar putea obtine Romania, care sper sa nu se confirme, am putea trage concluzia ca Victor Ponta s-a batut inutil cu pumnul in piept ca a facut cele mai bune negocieri in numele Romaniei”, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu.

PSD i-a in calcul o noua suspendare

Pentru modul in care a actionat in cazul comisarului european, Traian Basescu ar trebui suspendat din functie, considera deputatul social-democrat Madalin Voicu. Mai mult, acesta a precizat ca aceasta tema va fi discutata in forurile de conducere ale partidului. „Este inalta tradare. Mi se pare o malformatie a societatii romanesti. Dupa mine, lucrurile acestea trebuiesc oprite. Daca nu se opresc ele, trebuiesc oprite”, a mai spus Voicu.

[poll id=”834″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.545 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger