AcasăPoliticaBasescu, afirmatii dure la adresa lui Dragnea: Este un mare mincinos. Un...

Basescu, afirmatii dure la adresa lui Dragnea: Este un mare mincinos. Un om pe care sa-l tii departe de tine!

In conditiile in care, seara precedenta, in cadrul unei emisiuni televizate, un fost prefect a anuntat ca Dragnea, actualul lider interimar al social-democratilor, i-ar fi finantat, in 2009, campania electorala fostului presedinte, Traian Basescu nu a lasat afirmatia nelamurita.

Prezent, vineri, la sediul PMP – partid in randurile caruia a reiterat, deunazi, care in plan sa se inscrie pana pe 10 octombrie – fostul lider de la Cotroceni a folosit cateva etichete dure in momentul in care a vorbit despre presedintele interimar al PSD si despre speculatiile in privinta finantarii campaniei respective. „Este o afirmatie a fostului prefect Nitulescu. Ce va pot garanta este ca Nitulescu este un om serios, care nu am constatat sa fi mintit. Am inteles ca Nitulescu a primit aceasta informatie de la Dragnea. Eh, Dragnea este un mare mincinos, aici e problema”, a lamurit Traian Basescu.

Mai mult, fostul lider de la Cotroceni a precizat ca a facut o serie de verificari in aceasta privinta, odata ce a aflat despre speculatiile cu pricina. „Va marturisesc ca vazand dimineata informatiile, am sunat si la trezorierul fostului PDL, la domnul Ivascu, am sunat si la Vasile Blaga (…) mi-au infirmat categoric”, a explicat fostul presedinte.

Nu in ultimul rand, avand in vedere ca in decursul acestei luni social-democratii isi vor vota presedintele, mai precis succesorul lui Ponta la functia de lider „plin” al PSD, Traian Basescu si-a marturisit public parerea cum ca alegerea lui Dragnea in fruntea formatiunii ar fi o mare greseala. „PSD este cel mai mare partid pe care il are tara, este reprezentativ pentru Romania in momentul de fata. Si sa pui un tip de teapa lui Dragnea in fruntea acestui partid este o mare eroare pentru PSD. (…) Este un om pe care sa il tii departe de tine”, a conchis fostul presedinte.

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger