AcasăPoliticaBasescu, despre lansarea candidaturii lui Ponta: Semana cu Kim Jong-un. Omul asta...

Basescu, despre lansarea candidaturii lui Ponta: Semana cu Kim Jong-un. Omul asta si-a pierdut cumpatul

La scurta vreme dupa ce si-a trecut numele pe o lista de sustinatori a candidaturii Elenei Udrea la prezidentiale, Traian Basescu si-a spus si parerea despre evenimentul organizat la Arena Nationala, sambata dupa-amiaza, cu ocazia lansarii candidaturii lui Victor Ponta la presedintie.

Traian Basescu

Basescu nu l-a menajat deloc pe prezidentiabilul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC. A comparat evenimentul de lansare, organizat chiar de ziua liderului social-democrat, in prezenta a zeci de mii de sustinatori veniti atat din Capitala, cat si din alte judete ale tarii, cu unul organizat in onoarea liderului nord-coreean, Kim Jong-un. „Am vazut-o la jurnale, mi-a fost greu sa urmaresc asemenea moment. Seamana cu Kim Jong-un asta”, a declarat presedintele, aflat, duminica la amiaza, in Parcul Herastrau.

Mai mult, seful statului a continuat sa il compare pe actualul premier cu presedintele din Coreea de Nord, declarandu-se ingrijorat de ipoteza ca primul-ministru sa ajunga la Cotroceni. „Sa faci de ziua ta asta, arata ca omul asta si-a pierdut cumpatul. Va fi vai de noi cu un presedinte ca Ponta Kim Jong-un”, a concluzionat Basescu.

Presedintele PSD si-a lasat candidatura la presedintie, sambata dupa-amiaza, la Arena Nationala, eveniment la care au participat, atat colegii lui Ponta din PSD, cat si premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, dar si edilul Capitalei, Sorin Oprescu.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger