AcasăPoliticaBasescu, din nou despre situatia fratelui: "s-a amestecat in tarata asta, l-a...

Basescu, din nou despre situatia fratelui: „s-a amestecat in tarata asta, l-a mancat porcul”

„Fratele meu a gresit ca s-a inrudit cu ei”, a precizat fostul sef al statului, in privinta lui Mircea Basescu si a familiei lui Sandu Anghel (Bercea Mondial), pe fondul condamnarii celui dintai.

Mai mult, fostul lider de la Cotroceni a folosit o terminologie neaosa pentru a explica situatia fratelui sau. „Dar pentru ca fratele meu s-a amestecat in tarata asta, l-a mancat porcul (…) Eu nu am nicio tentatie sa contest hotararea judecatorilor (…) „, a lamurit Traian Basescu, explicand, la Romania TV, faptul ca inca nu si-a vizitat fratele, pentru ca inca nu s-a stabilit un program, dar ca va face acest lucru.

Va reamintim faptul ca, recent, Mircea Basescu a fost condamnat, definitiv, de catre magistratii Curtii de Apel Constanta, la patru ani de inchisoare, pentru trafic de influenta, perioada din care judecatorii au decis sa se scada intervalul in care fratele fostului sef al statului a fost in arest- preventiv sua la domiciliu. Ceea ce ar insemna ca Mircea Basescu ar putea executa doar cateva luni din aceasta pedeapsa. Fostul lider de la Cotroceni s-a ferit, insa, sa rosteasca o perioada. „Nu stiu, vom vedea”, a sustinut Traian Basescu.

267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger