AcasăPoliticaBasescu ii da cu flit lui Dusa

Basescu ii da cu flit lui Dusa

Traian Basescu spune ca ministrul Mircea Dusa habar n-are pe ce lume traieste

”Insarcinat” de Mircea Dusa ”sa rezolve problema bugetului Apararii”, la Consiliul European care are loc in aceste zile, Traian Basescu il ia peste picior pe seful MApN: ”nu intelege nimic”.

Traian Basescu spune ca ministrul Mircea Dusa habar n-are pe ce lume traieste

Presedintele in exercitiu spune ca ministrul Apararii, pesedistul Mircea Dusa, habar n-are de capul lui, din moment ce ii cere sa obtina peste noapte aprobarea CE pentru suplimentarea bugetului MApN (o derogare de 0,3% pentru bugetul MApN, mai exact). ”Am vazut sarcina pe care am primit-o, prin presa, de la ministrul Apararii, sa rezolv problema bugetului Apararii. Domnul ministru tinde sa dovedeasca si public ca nu intelege nimic. Intrebarea mea este, pentru ca nu vreau sa se faca un joc politic pe aceasta tema, ce documentatie s-a trimis la Comisia Europeana pentru ca eu sa sustin in Consiliu acest lucru”, i-a dat Basescu peste nas lui Dusa, ieri, la plecarea spre Bruxelles. ”Acest lucru este posibil, dar nu se rezolva cu dat sarcini prin presa, ci cu facut documentatie consistenta.

Mircea Dusa

Sunt convins ca, in perioada urmatoare, si ministrul Apararii, si ministrul de Finante, si premierul vor lucra la aceasta documentatie. Eu il voi preveni pe Jean-Claude Juncker ca o astfel de documentatie va veni si pe urma se va putea discuta in perioada imediat urmatoare”, a continuat, ironic, Basescu.

author avatar
Simona Badulescu
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger