AcasăPoliticaBasescu, intrebat daca se gandeste sa candideze la sefia PMP: Stai sa...

Basescu, intrebat daca se gandeste sa candideze la sefia PMP: Stai sa ma inscriu!

Desi inca de cand s-a auzit ca intentioneaza sa se alature membrilor PMP, multi s-au gandit in secunda urmatoare ca Traian Basescu va ajunge numarul 1 in partid, fostul presedinte nu se pripeste cu declaratiile in acest sens.

Prezent, sambata, in statiunea Mamaia, la Scoala de Vara a Partidului Miscarea Populara, in randurile caruia a anuntat ca are in plan sa se inscrie, fostul sef al statului a sustinut un discurs, in care a amintit, printre altele, ca Romania ar trebui sa-si stabileasca un nou proiect de tara, constand in unirea cu Republica Moldova, dar si ca una dintre marile probleme ale tarii o constituie natalitatea, la finele caruia a raspuns unor intrebari venite din partea tinerilor aflati in sala.

Iar una dintre acestea a vizat chiar subiectul unei eventuale candidaturi a lui Basescu la sefia PMP. Mai clar fie spus, intrebat daca la urmatorul Congres se gandeste sa intre in lupta pentru presedintia formatiunii, fostul lider de la Cotroceni a raspuns razand: „Stai sa ma inscriu (in partid-n.r). Vrei sa-l schimbam acum pe Tomac?”.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger