AcasăPoliticaBasescu: Ponta e obsedat de mine

Basescu: Ponta e obsedat de mine

Traian Basescu il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu insiste pe ideea cu puscaria

Victor Ponta are idei putine si fixe, considera Traian Basescu. Analizand mai bine, fostul presedinte a ajuns la concluzia ca premierul are de fapt o singura idee, pe care „a mai rafinat-o” in ultima vreme: „Basescu la puscarie”.

Traian Basescu il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu insiste pe ideea cu puscaria

Inca de pe vremea cand „coabitau”, cei doi politicieni obisuiau sa se ameninte in mod frecvent cu catusele. Dupa ce a plecat de la Cotroceni, Traian Basescu a lasta-o mai moale, refrenul preferat fiind „Ponta mincinosul si plagiatorul”. De partea cealalta insa, premierul a continuat sa-i doreasca si sa-i ureze adversarului sau „multi ani in spatele gratiilor”. O fixatie care il irita la culme pe Traian Basescu, obligandu-l sa vina cu replici pe  masura.  „Evident, Victor Viorel are o obsesie care se numeste Traian Basescu. De cativa ani, obsesia lui Viorel s-a «rafinat» devenind «Basescu la puscarie». O striga in mari adunari cu poporul pesedist pe stadioane, in sali de sport, in piete publice si la televiziuni, ori de cate ori are ocazia”, noteaza Basescu pe pagina lui de socializare, avertizanu-l insa pe Ponta ca s-ar putea sa ajunga si el la fel de bine in colimatorul justitiei.

Victor Ponta

„Mai nou, bazandu-se pe revolutionarul vanator de «teroristi» Nitu si alti cativa procurori, obsedatul crede ca-si poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar si a familiei mele. In mintea lui incetosata de ura, dar si de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker si Brucan. Victor Viorel, iti garantez ca n-ai sa reusesti cu toti servantii publici si privati. (…)  In schimb, atentie, Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?”, conchide Basescu.

author avatar
Adelina Ionicel
611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger