AcasăPoliticaBasescu s-a mutat temporar la Scrovistea

Basescu s-a mutat temporar la Scrovistea

Pana cand vor fi gata reparatiile care se fac, la acest moment, la vila de protocol care i-a fost repartizata, in sectorul 1 al Capitalei, dupa incheierea mandatului prezidential, fostul sef al statului s-a mutat, de bunavoie, la Scrovistea.

Asadar, pana la momentul in care se va putea muta in casa din Strada Gogol nr.2, Traian Basescu a parasit Bucurestiul si si-a stabilit resedinta, temporar, tot intr-un imobil apartinand RA-APPS, insa aflata la Scrovistea, localitate situata la iesirea din Capitala. Noua locuinta in care stau Traian Basescu si sotia sa, Maria, are trei camere – sufrageria, dormitorul, precum si un spatiu de lucru.

(foto: captura Facebook/Traian Basescu)

Anuntul a fost facut, in urma cu scurt timp, chiar de catre fostul lider de la Cotroceni, pe pagina sa de Facebook, prin intermediul careia tine legatura – desutl de frecvent in ultima vreme – cu sustinatorii sai. „Pentru cei care mor de grija altora…M-am mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea mea, intr-un spatiu detinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou si o bucatarie”, a punctat fostul sef al statului.

Si, pentru ca a simtit nevoia sa faca si alte precizari, legat de cifre, Traian Basescu a trecut si suprafata pe care o are locuinta sa provizorie, dar si motivul pentru care fostul presedinte a cerut sa ii fie repartizata o constructie care sa respecte un asemenea tipar. „Total, maxim 120 mp conform solicitarii mele, pentru a nu-mi incarca inutil factura la intretinere”, conchide Traian Basescu.

author avatar
Cristina Stefan
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger