AcasăPoliticaBlaga a anuntat ca PDL nu sustine retrimiterea legii CAS in Parlament

Blaga a anuntat ca PDL nu sustine retrimiterea legii CAS in Parlament

Vasile Blaga

Liderul democrat-liberalilor a anuntat, marti, ca nu se pune problema sa sustina retrimiterea proiectului legii CAS in Parlament, dat fiind faptul ca atat partidul sau, cat si liberalii au votat legea privind reducerea contributiilor de asigurari sociale.

Vasile Blaga

Precizarile lui Blaga au fost facute in contextul in care a fost intrebat daca va sprijini propunerea anuntata de catre Cristian Diaconescu, din partea PMP, de a solicita sefului statului retrimiterea acestui proiect legislativ in Parlament. „Guvernul trebuie sa vina si sa spuna care sunt resursele pentru a putea demara acest proces necesar. Noi am votat in unanimitate in Parlament, si noi, si colegii de la liberali, pentru aceasta masura”, a declarat presedintele PDL.

In cursul acestei zile, Diaconescu, prezidentiabilul PMP, a anuntat intentia formatiunii pe care o reprezinta de a-i solicita lui Traian Basescu retrimiterea legii privind reducerea CAS cu 5 procente, incepand cu 1 octombrie, pentru a fi rediscutata in Legislativ. Termenul limita de promulgare a acestei legi este 24 iulie, lucru anuntat, public, zilele trecute, chiar de catre seful statului, in conferinta de presa in care anunta esecul consultarilor pe care le-a avut, pe aceasta tema, cu premierul Ponta si ministru Finantelor, Ioana Petrescu.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger