AcasăPoliticaBlaga neaga vehement: Niciodata nu am primit niciun ban de la Sandu....

Blaga neaga vehement: Niciodata nu am primit niciun ban de la Sandu. Ce spune despre numirile in functii la partid!

Vasile Blaga

Vasile Blaga, fost competitor al Elenei Udrea la sefia PDL, la alegerile din urma cu aproape doi ani, a tinut sa faca o serie de precizari, in ziua in care actuala sefa a PMP a ajuns la DNA, pentru a fi audiata de procurori.

Vasile Blaga

In conditile in care Udrea insasi le-a spus jurnalistilor, inainte de a intra la audieri, ca nu stie de ce a fost chemata, dar ca, probabil ar fi vorba despre audieri in Dosarul Microsoft, cauza in care este cercetat si fostul ministru democrat-liberal al Comunicatiilor, despre care se spune ca, recent, ar fi sustinut ca ar fi cotizat lunar pentru a-si mentine functia in guvern, Vasile Blaga a negat vehement ca ar fi primit vreun ban de la Gabriel Sandu.  „Am fost extrem de clar, nu o data, si am spus ca niciodata PDL nu a fost implicat in scandalul acesta. Nici eu – niciodata nu am primit niciun ban de la domnul Sandu si niciodata in istoria PD si pe urma a PDL nu a fost conditionata o numire in functii de plati catre partid, intr-un fel sau altul„, a insistat actualul co-presedintele marelui PNL.

Cat priveste speculatiile privind eventuale finantari, in euro, catre partidul amintit, Blaga a fost categoric: „Fiecare raspunde cu libertatea lui, pe pielea lui, daca cumva a facut sponsoriza ilegale”.

„Nu partidul greseseste, un om poate sa greseasca, partidul nu greseste”, a fost concluzia lui Blaga in aceasta chestiune.

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger