AcasăPoliticaBoc a semnat pe lista de sustinere a candidaturii Elenei Udrea: Cred...

Boc a semnat pe lista de sustinere a candidaturii Elenei Udrea: Cred ca are forta sa evite caderea in populism

Democrat-liberalul Emil Boc si-a trecut numele pe lista sustinatorilor candidaturii prezidentiabilului Partidului Miscarea Populara la alegerile din noiembrie, motivandu-si gestul prin faptul ca stie ce a facut Elena Udrea in perioada in care a fost ministru si ca o crede capabila sa „fereasca” Romania „de derapaje economice”.

In ciuda faptului ca anuntul sau privind sustinerea Elenei Udrea la prezidentialele din toamna starnise deja controverse in randul democrat-liberalilor, Boc si-a trecut, negru pe alb, numele in randul celor care o sprijina pe sefa PMP in incercarea de a ajunge la Cotroceni. Primarul Clujului, oras pe care Udrea il viziteaza in prima zi a acestei saptamani, a semnat pe lista sustinatorilor fostului ministru al Turismului. „Eu o sustin pe Elena Udrea pentru ca doar prin investitii si locuri de munca poate sa aduca prosperitate la romani, viziunea pe care o promoveaza se bazeaza pe un sistem sanatos pentru economie. O cunosc, stiu ce a facut in Guvern si cred ca are forta si capacitatea sa mentina Romania pe aceasta linie si ca presedinte, sa evite caderea in populism, in pedagogie a Romaniei si sa ne fereasca de derapaje economice”, a explicat Boc, citat de citynews.ro.

Si asta in ciuda faptului ca, inca de zilele trecute, Vasile Blaga ii dadea de inteles lui Emil Boc faptul ca, daca tot „se simte atras” de un alt partid, altul decat cel din care face parte, si daca sustine un alt prezidentiabil, altul decat Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale, ar trebui sa se gandeasca daca nu e cazul sa demisioneze din PDL.

Sursa foot: Facebook/Elena Udrea

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger