AcasăPoliticaCazul Sova: Dragnea anunta ca le-a cerut senatorilor din PSD sa lase...

Cazul Sova: Dragnea anunta ca le-a cerut senatorilor din PSD sa lase „judecatorul sa decida”

 

Avand in vedere ca saptamana viitoare Senatul urmeaza sa supuna la vot cererea procurorilor in privinta social-democratului Sova, Dragnea a anuntat ce mesaj le-a transmis senatorilor pesedisti.

In conditiile in care anuntase inca de zilele trecute ca pesedistii nu vor sta in calea Justitiei, si ca, in privinta recentei cereri a DNA pe numele fostului ministru Sova, „cu toata parerea de rau” vor vota pentru ridicarea imunitatii, liderul PSD a precizat, intr-o emisiune TV difuzata duminica, faptul ca le-a cerut alesilor pesedisti sa tina cont de un aspect esential. „Le-am spus tuturor sa lasam judecatorul sa decida. Sper ca marea majoritate vor tine cont”, a sustinut Dragnea, la Pro Tv.

Va reamintim ca DNA a cerut incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Sova, pe care il acuza de trafic de influenta intr-un dosar in care este cercetat, sub control judiciar, si directorul CET Govora, Mihai Balan. Mai precis, procurorii sustin ca „in perioada octombrie 2011 – iulie 2014, inculpatul Sova Dan-Coman a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa inculpatul Balan Mihai, director general al centralei de energie termica CET Govora SA, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unui contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna”.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger