AcasăPoliticaCe a raspuns directorul SIE cand a fost intrebat daca Basescu a...

Ce a raspuns directorul SIE cand a fost intrebat daca Basescu a cerut o lista cu ofiterii acoperiti!

La cateva zile de cand se discuta intens despre subiectul „ofiterului acoperit” din randul candidatilor la prezidentiale, seful SIE, Teodor Melescanu, a fost intrebat, vineri, daca presedintele Basescu i-a cerut o lista in acest sens.

La aceasta intrebare, Melescanu le-a dat ziaristilor urmatorul raspuns: „Au fost diverse discutii legate de aceasta tema. Am inteles ca e o preocuparte a presedintelui in legatura cu obligatiile care ii revin in ceea ce priveste numirea de ministri si de membri ai Guvernului, de a-si da o parere, de a putea sa ii refuze. (…) Am sustinut ca exista o reglementare juridica foarte clara si ca, in consecinta, nu avem posibilitatea sa facem asemenea lucruri”.

Seful statului a declarat, recent, ca un prezidentiabil ar avea un aspect netrecut in CV, respectiv faptul ca ar fi fost ofiter acoperit, amenintand ca va da numele acestui candidat, in cazul in care acesta din urma nu va face public acest lucru, pe motiv ca un astfel de detaliu nu poate fi ascuns de catre o persoana care candideaza la prima functie in stat.

author avatar
eNational
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger