AcasăPoliticaCe i-a transmis Iohannis, la Cotroceni, noului ministru al Sanatatii

Ce i-a transmis Iohannis, la Cotroceni, noului ministru al Sanatatii

Klaus Iohannis mizeaza pe femei cand e vorba de schimbarea regulilor politicii dambovitene

In urma cu aproximativ o ora, noul ministru al Sanatatii a fost prezent, alaturi de al treilea om in stat, presedintele Camerei Deputatilor, dar si de noul sau sef direct, premierul Ciolos, la ceremonia desfasurata la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Iohannis, in cadurl caruia a devenit, oficial, membru al Guvernului.

Dupa ce Vlad Voiculescu a depus juramantul, presedintele i s-a adresat, transmitandu-i faptul ca apreciaza „curajul” acestuia de a prelua mandatul ministerial- chiar si pentru cele cateva luni cate au mai ramas, pana la alegerile din toamna, dar si ca in opinia sa, succesorul lui Patriciu Achimas Cadariu la conducerea Ministerului Sanatatii (MS) „are sansa” sa corecteze problemele din Sanatate, chiar si din postura de ministru tehnocrat. „Cu siguranta, nu veti corecta toate lucrurile, nu veti rezolva toate problemele, dar aceasta independenta politica va da o libertate surprinzatoare in a intra si a rezolva probleme sistemice pe care nu le-au rezolvat altii, fiindca le-a fost frica, de obicei, de propriul partid, cateodata si de Opozitie”, i-a transmis Iohannis noului sef de la MS.

Pe de alta parte, ar mai fi de spus ca presedintele a parut sa ia, intrucatva, apararea Executivului tehnocrat condus de Dacian Ciolos. „Este cumva paradoxal ca acest Guvern, care a preluat un mandat foarte limitat trebuie sa se lupte rand pe rand cu probleme care sunt majoritatea vechi”, a sustinut liderul de la Cotroceni.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger