AcasăPoliticaCe spune Basescu pe tema antisepticelor Hexi din ambulanta presedintelui

Ce spune Basescu pe tema antisepticelor Hexi din ambulanta presedintelui

In conditiile in care, inca de la primele ore ale zilei, o noua ipoteza in privinta produselor Hexi vuieste in spatiul public, fostul sef al statului a facut un comentariu in stilu-i caracteristic.

Dupa ce pe blogul jurnalistului Tolontan a aparut informatia cum ca antispectice de la firma Hexi Pharma, implicata in scandalul biocidelor cu suspiciuni de diluare, au fost prezente inclusiv in ambulanta care ar fi trebuit sa deserveasca seful statului, iar din directia Spitalului Miliar, unitate spitaliceasca la care sunt tratati, in caz de nevoie, primii oameni in stat, au aparut precizari din care rezulta faptul ca astfel de produse au fost in masinile salvarii in 2013 si 2014, ani in care Traian Basescu era lider la Cotroceni, fostul presedinte a fost intrebat daca a stiut acest lucru.

Mai exact daca a fost informat vreodata despre un asemenea aspect. Iar raspunsul dat de Basescu, zambind, a fost urmatorul: „Ce era sa fac eu? Sa gust antisepticele sa vad daca-s bune?”.

Precizam ca reactia fostului lider de al Cotroceni pe acest subiect a fost formulata la iesirea de la instanta, unde Traian Basescu a fost audiat intr-o cauza aflata pe rolul Tribunalului Bucuresti,

Cititi si: Antiseptice Hexi in ambulanta prezidentiala. Reactia Spitalului Militar!

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger