AcasăPoliticaCe spune Traian Basescu despre fotografiile care i-au fost facute Elenei Udrea...

Ce spune Traian Basescu despre fotografiile care i-au fost facute Elenei Udrea la Paris

La cateva ore dupa ce Elena Udrea insasi vorbea despre un „filaj al serviciilor secrete”, in cazul pozelor care i-au fost facute in timpul vizitei la Paris, fotografii care au aparut, joi, pe un blog, presedintele Basescu e de parere ca aceasta „operatiune” ar fi o colaborare intre un „serviciu romanesc si unul francez”.

Presedintele considera ca daca s-ar putea admite, intr-o prima faza, ca fotografiile in cauza ar fi fost facute de paparazzi, acestia din urma n-ar fi avut, insa, acces la receptie hotelului in care a fost cazata Udrea, actualmente prezidentiabil al PMP, in timpul sederii sale in capitala Frantei, in februarie acest an, pentru a obtine factura de cazare, chitante care au fost, de asemenea, postate pe blogul respectiv.

Basescu a sustinut, joi seara, la postul B 1 TV, ca ar fi vorba despre o operatiune de colaborare intre un „serviciu romanesc si unul francez”. „Daca va uitati la fotografii, sunt fotografii facute de sus. Deci cineva a stiut ca Elena Udrea ajunge la Paris. Au stiut si unde se cazeaza Elena Udrea si au facut poze 48 de ore incontinuu. (…) Dar ce atrage atentia (…) factura (…) este datata 29.09. 2014 – deci la sase luni dupa ce a fost cazata acolo. (…) As putea admite ca au facute de un paparazzi. Dar poate un paparazzi sa ia, la sase luni distanta, sa faca rost de factura de receptie, de cazare? (…) Ori, aceasta este o operatiune pe care un serviciu romanesc si unul francez si le-au facut intre ele„, a explicat seful statului.

Va reamintim ca joi au fost postate, pe un blog, o serie de poze in care Elena Udrea apare alaturi de sefa DIICOT, la Paris, in timpul unei vizite private. Alina Bica a sesizat, in aceasta chestiune, CSM-ul, refuzand sa faca alte comentarii despre acest subiect.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger