AcasăPoliticaCe spune Vanghelie cand e intrebat de Geoana

Ce spune Vanghelie cand e intrebat de Geoana

Pana sa ajunga in arest preventiv, fiind acuzat de fapte de coruptie, Marian Vanghelie si Mircea Geoana, ambii exclusi din PSD, la finele anului trecut, anuntasera ca au pus bazele unui proiect politic de centru-stanga. La circa o luna de cand se afla in arest la domiciliu, primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei pare ca nici nu mai vrea sa auda de fostul sau coleg din Partidul Social Romanesc, liderul PSRO, Mircea Geoana.

„In acest moment pentru mine nu ma intereseaza dl Geoana deloc. Nu ma intereseaza. Am voie sa nu ma intereseze?”, a raspuns Vanghelie, luni, prezent la Tribunalul Bucuresti, in momentul in care a fost intrebat de fostul presedinte al Senatului.

Desi sustine ca a primit mai multe mesaje- si pe telefon si prin intermediul unor scrisori, de la oameni care au tinut sa ii transmita ca s-au rugat pentru el, in perioada in care a fost arestat preventiv, dar si ca a fost sunat de persoane din apropierea sa, odata ce a fost eliberat si plasat in arest la domiciliu, Marian Vanghelie a explicat ca au fost dati in care le-a multumit celor care l-au sunat, dar le-a spus ca nu vrea sa ii vada.

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger