AcasăPoliticaCe spune vicepremierul Dragnea despre tronsonul Pitesti-Sibiu al A1!

Ce spune vicepremierul Dragnea despre tronsonul Pitesti-Sibiu al A1!

Fiind vorba despre o „autostrada vitala” pentru Romania, partea a unui coridor rutier european deosebit de important, tronsonul Pitesti-Sibiu al A 1 va fi realizat, da asigurari vicepremierulLiviu Dragnea.

Aflat in Arges, ministrul Dezvolrarii Regionale a adus in discutie si proiectul privind tronsonul amintit. „Pitesti-Sibiu este o autostrada care se va realiza. (…) Este o autostrada vitala pentru Romania, este pe un traseu european extrem de important si va fi realizata, dincolo de toate discutiile care au fost in acest an”, a sustinut social-democratul Dragnea.

Desi nu a precizat concret si cand ar urma sa inceapa lucrarile la segmentul de autostrada care va lega Pitestiul de Sibiu, Dragnea a dat de inteles ca procedurile preliminare s-ar putea incheia in cea de-a doua partea a anului viitor, cand este posibil sa se demareze procesul de selectie a firmei constructoare, dupa ce in primele luni ale lui 2015 va fi receptionat studiul de fezabilitate si vor fi declansate procedurile pentru achizitionarea proiectului tehnic si al celui de executie.

319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger