AcasăPolitica"Cel mai probabil, imi va fi retras titlul de doctor". Robert Negoita...

„Cel mai probabil, imi va fi retras titlul de doctor”. Robert Negoita isi spune punctul de vedere

Pe langa alti actori ai scenei politice ale caror nume au fost mentionate in cazul unor suspiciuni ca si-ar fi plagiat lucrarea de doctorat apare si cel al actualului edil al sectorului 3.

Mai nou, s-a aflat ca acesta risca sa ii fie retras titlul de doctor, odata ce s-au facut unele constatari care i-au impins pe reprezentantii Comisiei de etica a Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” sa demareze pasii in acest sens.

Insa spre deosebire de cazurile altor politicieni care s-au ferit sa faca vreun comentariu pe acest subiect, odata ce suspiciuni de acest gen au aparut in spatiul public, de cele mai multe ori urmare a unor anchete jurnalistice, Robert Negoita a iesit cu un punct de vedere, duminica dupa pranz. Prin intermediul unei retele de socializare, primarul in functie a facut urmatoarele mentiuni: „Comisia de etica a Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” a inceput procedura prin care, cel mai probabil, imi va fi retras titlul de doctor. Nu am niciun regret ca acest lucru se va intampla, cu atat mai mult cu cat imi dau seama ca, in parcursul meu din administratia publica, cele mai importante au fost cunostintele dobandite practic„, conchizand ca se va supune deciziei Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), „daca acesta va decide sa imi retraga titlul de doctor”.

Edilul care, pana in februarie acest an a condus filiala bucuresteana a PSD-ului, sustine, insa, ca ar avea un regret. „Singurul lucru pe care il regret este acela de a ma fi lasat tentat, in trecut, de aceasta „moda” a titlurilor academice. Este un episod pe care mi-l asum si din care am invatat o lectie importanta: singurele realizari notabile sunt cele construite pe o baza sanatoasa!”, mentioneaza afaceristul, in acelasi mesaj postat pe reteaua de socializare.

Va reamintim faptul ca politicianul in varsta de 44 de ani devenise doctor in Stiinte Juridice al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” in urma cu aproximativ patru ani.

68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger