AcasăPoliticaChiliman il ataca pe Ponta la buzunare

Chiliman il ataca pe Ponta la buzunare

Deranjat de indolenta guvernantilor, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si-a propus sa-i tarasca pe acestia in fata justitiei.

Andrei Chiliman vrea sa-l arda la salariu pe premier

Pentru ca Executivul nu doreste sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca prin care ministerul Mediului trebuie sa exproprieze pentru cauza de utilitate publica o suprafata de aproximativ 0,5 hectare de teren din Parcul Bordei, care urmeaza a fi trecuta, potrivit legii, in administrarea Primariei Sectorului 1, Andrei Chiliman a decis sa-si caute dreptatea prin tribunal. „Refuzul Guvernului de a se conforma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile ne obliga la un demers extrem: o actiune administrativa la Curtea de Apel Bucuresti, prin care cerem instantei de judecata amendarea premierului Victor Ponta si a ministrului Mediului Gratiela Gavrilescu cu 20% din salariul minim pe economie pentru fiecare zi de intarziere in executarea respectivei hotarari. (…) Consider ca indolenta sau reaua-credinta, manifestate de prea mult timp de autoritatile guvernamentale, nu mai pot fi tolerate. Indiferent de culoarea politica pe care au avut-o, guvernele au refuzat sistematic sa aplice prevederile Legii nr. 170/2008, prin efectul careia Parcul Bordei este redat, in integralitatea sa, bucurestenilor”, a precizat Andrei Chiliman.

Liberalii il trimit la sanatoriu

Victor Ponta si-a pus tot PNL-ul in cap

Pana sa dea explicatii in fata judecatorilor, Victor Ponta ar trebui sa treaca pe la psihiatru, sustine, din Parlament de aceasta data, penelistul Ovidiu Raetchi. Motivul: Ponta s-a pierdut printre multiplele sale personalitati. „Victor Ponta a anuntat ieri ca ii solicita Avocatului Poporului sa ii atace la CCR propria ordonanta de urgenta. In aceeasi zi, chestionat pe problema pensiilor parlamentarilor, acelasi Victor Ponta spunea ca nu este deputat, ci doar premier. (…)Multiplicarea exponentiala a personalitatilor premierului Victor Ponta si tendinta acestora de a intra in conflict una cu alta devine un factor de confuzie politica”, a explicat Raetchi.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
797 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger