AcasăPoliticaCiolos a mers la Spitalul de Arsi, pentru a vizita ranitii din...

Ciolos a mers la Spitalul de Arsi, pentru a vizita ranitii din clubul Colectiv

Premierul s-a aflat, miercuri dimineata, pe Calea Grivitei din Capitala, mai precis la Spitalul de Chirurgie Reparatorie si Arsuri, unde momentan se mai afla 11 dintre ranitii adusi la aceasta unitate medicala, dupa incendiul din „Colectiv”.

La peste trei saptamani de la drama care a rapit vietile a 60 de tineri si la aproape o saptamana de cand a preluat, oficial, prerogativele de sef la Guvernului, Dacian Ciolos s-a oprit, dimineata, la unitatea medicala, dorind sa stea de vorba cu pacientii a caror stare le permite sa primeasca vizite, dar si cu medicii care se ingrijesc in permanenta de cei 11 raniti internati in acest spital, dupa incendiul devastator din 30 octombrie.

De altfel, la Spitalul de Arsi sunt ingrijiti cei mai multi raniti din randul celor peste 30 care se afla in continuare pe un pat de spital din Capitala. La plecarea de la unitatea medicala amintita, in jurul orei 10.20, Ciolos a precizat ca o parte dintre victimele cu care a putut sta de vorba „incep sa se recupereze, atat fizic, cat si psihic”, ca se bucura ca „lucrurile o iau pe un fagas normal”, dar si ca Guvernul urmeaza sa decida rambursarea costurilor pentru pacientii tratati in spitale din afara tarii, fie ca este vorba despre spitale din state membre UE sau nu.

Va reamintim ca, din datele anuntate de catre reprezentantii MinisteruluI Sanatatii, rezulta faptul ca in spitalele din Bucuresti si Ilfov au ramas in grija medicilor 39 de raniti, starea a zece dintre ei fiind grava si critica. DIn pacate, insa, bilantul deceselor a ajuns la 60.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger