AcasăPoliticaCiolos, discutii cu vicepremierii din Cabinetul sau, inainte de a merge la...

Ciolos, discutii cu vicepremierii din Cabinetul sau, inainte de a merge la Cotroceni

Pe agenda de lucru a premierului figureaza, cel putin in prima parte a zilei, doua intrevederi. Una cu doi dintre ministrii din Cabinetul pe care il conduce, iar cealalata, respectand cronologia evenimentelor, cu seful statului.

Vasile Dincu – ministrul Dezvoltarii – si Costin Borc, seful de la Ministerul Economiei, s-au aflat in aceasta dimineata la masa discutiilor cu seful Guvernului. Cei trei au trecut in revista, incepand cu ora 9.30, o serie de aspecte care „preocupa” Executivul „pe termen lung” si unde trebuie luate „decizii strategice”, din cate a precizat insusi Dacian Ciolos, pe contul sau oficial de Facebok.

Este vorba despre Legea salarizarii, dar si despre aspecte ce tin de organizarea alegerilor- 2016 fiind, dupa cum se stie, an electoral- atat cu scrutin local, cat si parlamentar, dar si despre un aspect ce tine de latura socio-economica: „strategia anti-saracie pe care ne pregatim sa o lansam zilele imediat urmatoare”, dupa cum a lamurit primul-ministru. E de remarcat si faptul ca, din cate se vede din instanteneele surprinse in timpul discutiilor, atmosfera la intalnirea dintre Ciolos si vicepremierii din Executivul sau a fost una cat se poate de destinsa.

Peste doar cateva minute, mai exact la pranz, Dacian Ciolos va ajunge la Palatul Cotroceni unde, dupa cum figureaza pe agenda sa publica de marti, la ora 12 va incepe intrevederea saptamanala de lucru cu Klaus Iohannis.

Ulterior, Ciolos il va primi, la Palatul Victoria, incepand cu ora 16.30, pe seful BEI, Werner Hoyer. Anterior, presedintele Bancii Europene de Investitii va fi oaspetele sefului statului, la Cotroceni, discutiile dintre cei doi inalti demnitari urmand sa inceapa la ora 15.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger