AcasăPoliticaCiolos, in problema dezinfectantilor: Ma intereseaza sa gasim solutii/Nu exclud nicio masura

Ciolos, in problema dezinfectantilor: Ma intereseaza sa gasim solutii/Nu exclud nicio masura

In plin scandal al dezinfectantilor folositi in spitale si pe fondul verificarilor si a anchetelor care se fac – atat la nivelul Ministerului Sanatatii (MS) si al Parchetului General, dar si de catre Corpul de control al premierului pentru a lamuri aceasta controversa – Ciolos a dat de inteles ca pune mai mult accent pe gasirea unei iesiri din aceasta problema, decat pe cea a unei schimbari la nivelul sefiei MS.

„Pe mine ma intereseaza acum, in primul rand, sa gasim solutii la problema (…) legat de acesti dezinfectanti (…) o sa modificam si legislatia, daca va fi cazul (…), dar vreau sa folosim si urmatoarele sase luni pentru a lua alte tipuri de masuri structurale. (…) Inteleg foarte bine ingrijorarile oamenilor (…) si vreau sa ii asigur pe toti ca nu o sa ascund nimic (…) si ca nu privesc cu superficialitate aceasta problema”, a precizat, in aceasta dimineata, seful Guvernului, in privinta unei eventuale inlocuiri din functie a actualului sef de la MS, Achimas Cadariu.

Amintind ca in ultimii ani au fost numeroase schimbari la nivel de sefie a Ministerului Sanatatii, premierul e de parere ca nu se prea poate face reforma in conditiile in care se tot modifica structura de conducere a institutiei. „Nu exclud nicio masura, dar in momentul de fata nu cred ca schimbari de oameni pot sa rezolve probleme sistemice”, a conchis Ciolos.

sursa foto: Facebook

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger