AcasăPoliticaConcluziile Comisiei Nana, dupa Paste

Concluziile Comisiei Nana, dupa Paste

Concluziile comisiei parlamentare care analizeaza achizitia terenului agricol de la Nana, judetul Calarasi, vor fi prezentate, in plen, dupa Sarbatorile Pascale. Presedintele acestui for, social-democratul Mihai Fifor, a anuntat ca raportul este aproape gata.

Mai exact, raportul este gata in proportie de 95 %, dar inca se asteapta, saptamana viitoare, rezultatul inspectiei fiscale, de la ANAF, pentru a evalua legalitatea tranzactiei. „Raportul este ca si finalizat, dar ca sa fim absout in regula, facem aceasta solicitare”, a precizat Fifor. Ca urmare, concluziile vor fi prezentate dupa Paste.

Comisia parlementara, cunoscuta drept „Comisia Nana”, analizeaza cumpararea, de catre fata cea mare a sefului statului, Ioana, o suprafata de aproximativ 300 de hectare de pamant, in comuna Nana, din judetul Calarasi.

Din aceasta comisie face parte si senatoarea PSD Gabriele Firea, cea care a depus, miercuri, o plangere penala impotriva sefului statului, pe care il acuza de „santaj” si „amenintare”. Marti, Basescu declara ca aceasta constituire a comisiei este abuziva, pentru ca o comisie parlamentara nu ancheteaza persoane fizice.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger