AcasăPoliticaCopiii au insufletit sediul Guvernului. Ponta: poate faceti voi mai mult, in...

Copiii au insufletit sediul Guvernului. Ponta: poate faceti voi mai mult, in aceasta zi!

Cu veselia, curiozitatea si sinceritatea specifica unor copii, micutii care au participat, joi dimineata, la un eveniment special dedicat lor, la Guvern, in preambulul Zilei Copilului, au avut ocazia sa-si faca – din plin – vocea auzita.

De altfel, asta a fost si ideea proiectului „Azi vorbim noi„, organizat de catre reprezentantii Ministerului Muncii, Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, alaturi de Consiliul Elevilor si UNICEF Romania, cu doar cateva zile inaintea uneia dintre cele mai frumoase sarbatori dedicate prichindeilor, pe 1 iunie.

Copiii au fost intampinati de catre primul-ministru care, in calitate de sef al Guvernului, si de gazda a evenimentului, a tinut sa ii salute pe micii musafiri care au trecu pragul Palatului Victoria, dar si sa ii anunte ca le cedeaza cuvantul si- de ce nu – initiativa de a pune, vreme de o zi, ideile lor in practica. „Buna ziua! Am inteles ca azi vorbiti voi. Eu doar va salut, va spun bine ati venit in aceasta cladire – era sa zic casa a Guvernului, pentur ca, o casa in care nu sunt copii este o casa goala, din punctul meu de vedere. Astazi, in sfarsit, are si suflet„, le-a transmis premierul micilor vizitatori, in mesajul de intampinare.

Mai mult, marturisind ca se straduieste sa faca acelasi lucru cu ai sai doi copii- Irina si Andrei- respectiv sa ii asculte cat mai mult, Victor Ponta i-a sfatuit pe copiii care au vizitat sediul Guvernului sa faca tot ce pot pentru a-si face vocile auzite inca de la o varsta frageda, inclusiv in chestiuni importante. „Va rog doar sa va folositi de fiecare ocazie pentru a fi ascultati. (…)  Vreau sa-mi exprim speranta ca, daca tot sunteti la Guvern – aici se vorbeste mult si nu se face intotdeauna suficient de mult – poate faceti voi mai mult, in aceasta zi. Iar noi va suntem recunoscatori ca ne mai ajutati sa trecem de la vorbe la fapte„, a concluzionat seful Guvernului.

foto: Facebook/Victor Ponta

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger