AcasăPoliticaCorina Suteu, propusa pentru a prelua conducerea Ministerului Culturii

Corina Suteu, propusa pentru a prelua conducerea Ministerului Culturii

Dupa cum va anuntam inca de dimineata, se astepta ca, in cursul acestei zile, premierul sa anunte numele persoanei pe care o considera potrivita pentru a prelua, de la Vlad Alexandrescu, prerogativele conducerii Ministerului Culturii.

Un anunt in acest sens a fost facut, din directia Palatului Victoria, in jurul orei 14. Cand am aflat faptul ca Alexandrescu va fi revocat, si ca in locul sau Dacian Ciolos o propune pe Corina Suteu, actualmente secretar de stat in ministerul amintit si fosta sefa a Institutului Cultural Roman de la New York.

„Asa cum am anuntat saptamana trecuta, am decis astazi revocarea domnului Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii. De asemenea, am trimis astazi domnului presedinte Klaus Iohannis propunerea pentru numirea in functia de ministru al Culturii a doamnei Corina suteu, in dorinta de a continua procesul de reforma”, se mentioneaza intr-un comunicat semnat de Ciolos si postat pe site-ul Executivului.

Va reamintim faptul ca, in conditiile in care, inainte de Pasti, Alexandrescu isi anunta intentia de a demisiona, pentru ca apoi sa decida sa nu isi mai predea mandatul, Dacian Ciolos preciza ca urmeaza sa ii propuna sefului statului retragerea sprijinului pentru functia pe care cel dintai a ocupat-o in cadrul Cabinetului incepand cu noiembrie anul trecut.

sursa foto: actualitati-arad.ro

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger