AcasăPoliticaCristian Diaconescu renunta la candidatura pentru Cotroceni. O sustine pe Elena Udrea!

Cristian Diaconescu renunta la candidatura pentru Cotroceni. O sustine pe Elena Udrea!

Cristian Diaconescu

Fostul prezidentiabil al PMP a anuntat, joi dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca renunta la intentia sa de a intra, in postura de independent, in cursa pentru sefia statului, precizand ca atat el, cat si Fundatia Miscarea Populara, for al carui lider este, din care face parte, o vor sustine pe Elena Udrea, actualul candidat al formatiunii politice in lupta pentru Cotroceni.

Cristian Diaconescu

Lasand sa se inteleaga ca, in contextul politic intern, e mai importanta ca oricand o „atitudine solidara” si ca era foarte greu ca electoratul care e de partea lui Traian Basescu sa se imparta intre cei doi candidati, Diaconescu a renuntat sa mai candideze la prezidentialele din toamna, facand acest anunt in cursul unei conferintede presa comune, sustinute alaturi de Elena Udrea, prezidentiabilul PMP. „Fundatia Miscarea Populara o va sprijini pe Elena Udrea”, a asigurat fostul ministru de Externe.

Anuntul lui Diaconescu vine la doar cateva zile dupa ce si-a anuntat demisia din PMP, precizand ca intentiona sa intre in lupta pentru cea mai inalta functie in stat din postura de candidat independent. O zi mai tarziu, Elena Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, a fost desemnata candidatul formatiunii politice la alegerile prezidentiale din noiembrie.

 

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger