AcasăPoliticaCum comenteaza Dragnea declaratia lui Ponta privind intrarea in Schengen

Cum comenteaza Dragnea declaratia lui Ponta privind intrarea in Schengen

La scurta vreme dupa declaratia facuta, de la Amman, de catre premierul Ponta, actualul lider interimar al PSD a reactionat, de aceasta data de la Bucuresti.

In conditiile in care, din Iordania, unde se afla in vizita oficiala, premierul Ponta s-a aratat neincrezator in privinta admiterii Romaniei, la anul, in spatiul Schengen, Liviu Dragnea, liderul interimar al PSD-ului, partidul pe care, pana in vara, l-a condus actualul sef de la Palatul Victoria, s-a aratat intr-o oarecare masura mirat de cele auzite.

In fapt, din reactia lui Liviu Dragnea a reiesit in principal faptul ca, inainte sa faca aceasta afirmatie intr-un context public, Victor Ponta nu ar fi avut vreo discutie cu formatiunea pe care a condus-o, privitor la faptul ca la viitorul Consiliu Justitie Afaceri Interne ar putea sa se afle oficial vestea ca nici in 2016 nu ar urma sa fim primiti in Schengen. „Nu ne-a informat, dar banuiesc ca se bazeaza pe ceva informatii cand a spus asta. Este foarte posibil sa fie cum spune premierul”, a replicat Dragnea. Cat despre vestea in sine, social-democratul s-a rezumat sa spuna doar ca Romania a indeplinit cerintele pentru a se alatura statelor care beneficiaza deja de beneficiile acestui spatiu Schengen. „Noi ne dorim sa intram in Schengen cat mai repede, cred ca am indeplinit conditiile. Credem noi”, a conchis Liviu Dargnea.

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger