AcasăPoliticaCum s-a inconjurat Crin Antonescu de escroci si infractori

Cum s-a inconjurat Crin Antonescu de escroci si infractori

Degeaba incearca Antonescu sa pozeze in fecioara, tot satul stie ca este de usi multe si, nu o data, a adastat la portile unuia si altuia cu nume sonore, dar cunoscuti cu mari deranjuri la Parchet, la Politie sau prin instantele de judecata.

Crin Antonescu a beneficiat de sustinerea celor care azi au incurcaturi cu Justitia

Ascensiunea serioasa a lideruluiui PNL incepe in primavara lui 2009, cand, sustinut pe toate caile Dinu Patriciu, reuseste sa devina presedintele partidului, inlaturandu-l pe Calin Popescu Tariceanu. Iar Dinu Patriciu este plin de bube in cap. Desi prima instanta a dat o solutie de achitare a acestuia in dosarul privind privatizarea Rompetrol, acum procurorii cer o pedeapsa de 20 de ani inchisoare in acelasi dosar.

Dinu Patriciu

In portofoliul infractional al lui Patriciu se mai afla si dosarul „Rompetrol 2”, privind privatizarea rafinariilor Vega Ploiesti si Petromidia Constanta, in cercetare la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism. Si tot in cercetare se afla si plangerea formulata de Adrian Sarbu impotriva lui Patriciu, pentru inselaciune. Iar pe langa acestea, teapa cu falimentarea cu buna stiinta a Mic.ro este floare la ureche.

Corneliu Dobritoiu

Clanul Dobritoiu

In colectia de „baieti buni” a lui Crin Antonescu se numara si Corneliu Dobritoiu, fost ministru liberal al Apararii, cercetat in „Dosarul Generalilor” pentru achizitionarea la pret subevaluat a locuintei, din zestrea locativa a ministerului, si apoi vinderea ei la un pret de cateva ori mai mare. Alaturi de Dobritoiu-tatal sta la loc de cinste si fiul vitreg al acestuia, Dumitru Samson, mare simpatizant PNL si al presedintelui Antonescu.

Dumitru Samson

Juniorul a fost cercetat de DNA si trimis in judecata pentru complicitate la fals intelectual si abuz in serviciu contra intereselor publice. Conform altor surse de presa, acelasi Dumitru Samson ar avea, printre legaturile lui, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Cluj, Bogdan Magurean. Ambii sunt cercetati pentru modul in care au „mobilizat” alegatorii, la referendumul din 2012, cu bani si alimente, pentru demiterea lui Basescu.

Relu Fenechiu

Fenechiu & Becali

Nici ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, nu este usa de biserica, dupa cum vrea sa pozeze. Este acuzat ca a tras un tun de peste 1,5 milioane de euro la fosta Electrica SA. Cu putina vopsea si mult tupeu Fenechiu a vandut ca noi doua transformatoare electrice. Procesul este in desfasurare la ICCJ, avand urmatorul termen pe 12 iunie.

Gigi Becali

Din panoplia liderului PNL nu avea cum sa lipseasca Gigi Becali, proaspat ajuns dupa gratii pentru schimbul de terenuri dintre el si Ministerul Apararii.  Nu pentru ca ar fi vorba de profunde afinitati intelectuale, ci pentru ca banul face si desface. La o oferta de cateva milioane de euro, pentru partid, sau palatul din Kiseleff, ca sediu al penelistilor, nu prea ai cum sa ramai insensibil. Iar Antonescu chiar este un tip sensibil.

author avatar
Valentin Boeru
1.712 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger