AcasăPoliticaCum se pregateste Dragnea sa-l vanda pe Ponta

Cum se pregateste Dragnea sa-l vanda pe Ponta

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea le-a cerut colegilor din partid sa mearga pe burta in primul tur al prezidentialelor, chiar daca asta ar afecta scorul electoral al lui Victor Ponta. Motivul: procurorii sunt mai vigilenti ca niciodata.

Liviu Dragnea foloseste DNA-ul ca sa justifice scorul slab al organizatiilor patronate de el

Liviu Dragnea s-ar face frate si cu dracu’, daca ar avea garantia ca in felul acesta i-ar plati niscaiva polite lui Victor Ponta.  Si asta in conditiile in care vicepremierului nu-i iese din cap ca toate necazurile care sau abatut sau urmeaza sa se abata asupra lui vin de la Ponta insusi. Pentru ca nu are curajul sa saboteze candidatura premierului, Liviu Dragnea se multumeste doar sa-l tina-n sah pana-n ultima clipa. Asa stand lucrurile, presedintele executiv al PSD a decis sa profite din plin de pe urma audierilor care au avut loc zilele trecute in dosarul Referendumul si sa transforme aceasta pacoste intr-o carte castigatoare. In consecinta, dupa cum precizeaza site-ul pesurse, Dragnea a dat sfoara-n tara ca DNA-ul si-a bagat coada in sectiile de votare.

Din cauza jocurilor din partid, Victor Ponta s-ar putea sa nu-si atinga tinta in primul tur

Vizate in special de acest avertisment au fost organizatiile fruntase ale PSD, Olt, Teleorman si Vrancea, unde Liviu Dragnea a fost tot timpul jupan. „DNA are oameni in sectiile de votare care strang probe chiar de la urne”, a fost mesajul prin care presedintele executiv al PSD le-a dat de inteles pesedistilor ca nu este cazul sa faca exces de zel, chiar daca in joc este cariera lui Victor Ponta. Un alibi beton, care-l va scuti pe Liviu Dragnea de alte explicatii suplimentare in cazul in care prezidentiabilul PSD nu va scoate 40% in primul tur.

[poll id=”872″]

author avatar
Adelina Ionicel
4.192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger