AcasăPoliticaCum vede Gorghiu anuntul lui Oprea privind retragerea acestuia din politica

Cum vede Gorghiu anuntul lui Oprea privind retragerea acestuia din politica

Intentia pe care a anuntat-o fostul ministru Gabriel Oprea – cea privind retragerea sa din UNPR si planul ca, din toamna, sa paraseasca si scena politica -nu a ramas fara ecou.

Astfel ca, n-a trecut prea mult timp de cand fostul vicepremier din Guvernul Ponta a facut public faptul ca s-a retras din partidul pe care l-a fondat si condus pana in urma cu doar cateva luni, dar si ca va renunta sa mai faca parte din randul clasei politice, odata ce incheie mandatul sau de senator, ca Alina Gorghiu n-a ascuns faptul ca saluta ideea lui Oprea. „Va spun – ca simplu cetatean – ca in opinia mea e foarte bine ca si-a dat dl. Oprea demisia, cred ca e mai bine mai tarziu, decat niciodata”, a precizat sefa PNL, la Digi 24.

Precizarile sale vin, va amintim, in contexul in care s-a tot vorbit de faptul ca uneperistii condusi de Steriu negociaza o eventuala alianta sau chiar o fuziune cu PNL-ul, inaintea alegerilor din toamna. Discutii pe care le-a admis, de altfel, co-presedintele liberalilor si cu aceasta ocazie, ferindu-se sa anunte, insa, concluziile. „UNPR are insa un presedinte legitim, in persoana lui Vali Steriu, cu care (…) am avut un dialog foarte bun in ultima vreme”, a conchis Gorghiu, la postul TV amintit.

Cititi si: Gabriel Oprea anunta ca pleaca acum din UNPR, iar la toamna si din politica

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger