AcasăPoliticaDaniel Morar, „iepurele” lui Traian Basescu

Daniel Morar, „iepurele” lui Traian Basescu

Mare amator de jocuri si strategii, seful statului profita de incertitudinea care domneste pe scena politica pentru a testa diversi candidati. Dupa ce i-a facut o campanie intensa lui Emil Boc, presedintele arunca un nou nume pe piata: Daniel Morar.

Traian Basescu testeaza mai multi candidati in acelasi timp

Inainte sa-si ia adio de la PDL, Traian Basescu ne-o propunea drept candidat pe Monica Macovei. Ulterior, cand tabara democrat-liberala a devenit nefrecventabila, seful statului s-a reorintat. L-a laudat in execes pe Emil Boc, i-a facut un pic de reclama si lui Klaus Iohannis, ba chiar i-a dat nota de trecere si lui Crin Antonescu. Acum, Traian Basescu si-a gasit un nou pion. Un procuror de bine (nu ca Ponta), tanar, cu un profil moral ireprosabil. „Viitorul presedinte trebuie sa fie un om care deja a probat ca a facut ceva pentru tara asta, nu poti sa pui un incepator, care nu a lasat nimic de pe urma lui, in varful statului. Trebuie sa fie un politician care sa aiba suficienta experienta politica, care nu a avut nimic in comun cu fostul regim. Eu am invatat democratia, hai sa alegem unul care vine gata invatat, crescut in democratie”, a afirmat Traian Basescu. Cu portretul robot gata schitat, presedintele a ales si omul potrivit: fostul sef al DNA, Daniel Morar. O nominalizare la auzul careia s-au cutremurat multi politicieni, dar probabil ca acesta a si fost scopul presedintelui, care, din ce se zvoneste, are deja un om pregatit pentru Cotroceni.

Numai Ponta sa nu fie

Daniel Morar a ajuns si el pe lista prezidentiabililor

Pana la marea dezvaluire, Traian Basescu bate moneda pe acel personaj pe care nu si-l doreste in fruntea tarii, recte Victor Ponta. „Sincer, cred ca nu are nicio sansa sa ajunga presedintele Romaniei. (…) Ponta nu va putea vorbi credibil de doua lucruri fundamentale, in care cel putin unul este extrem de important pentru Romania. Nu va putea vorbi credibil de lupta anticoruptie, pentru ca el este aparatorul mafiilor locale si al baronetului, si Ponta nu va putea vorbi credibil de crearea de locuri de munca pentru tineri”, a explicat seful statului. Plin de idei cand vine vorba de actualul premier, Traian Basescu i-a gasit acestuia si un adapost sigur, fara „tehnica” montata prin pereti. „Daca tot  voia sa fie sigur ca nu-l asculta nimeni, mai bine se ducea intr-o pestera, uite, la Scarisoara, la Dambovicioara. Statea in pesera si acolo nu il asculta nimeni”, a conchis seful statului.

[poll id=”741″]

author avatar
National
1.101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger