AcasăPoliticaDarius Valcov, la Instanta Suprema: "Vedem ce se va intampla!"

Darius Valcov, la Instanta Suprema: „Vedem ce se va intampla!”

Inca dinainte ca senatorii sa supuna la vot noua cerere a DNA pe numele sau, social-democratul Valcov a venit la Instanta Suprema, insotit de avocata.

Valcov a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie miercuri dimineata si nu a vrut sa faca prea multe declaratii inainte de a intra in sediul Curtii Supreme, unde se judeca, azi,  contestatia facuta de catre procurorii DNA fata de masura arestului la domiciliu, dispusa intr-o prima faza de catre magistratii acestei instante, pe 26 martie, in conditiile in care, dupa ce Valcov fusese retinut pentru 24 de ore – fiind acuzat de tarfic de influenta, pentru fapte pe care le-ar fi comis in perioada in care era primar in Slatina – DNA ceruse arest preventiv pentru 30 de zile in cazul fostului ministru.  „Vedem ce se va intampla”, a afirmat fostul membru al Guvernului Ponta, la intrarea in cladirea instantei. Intrebat daca se gandeste ca ar putea ca ajunge din nou in arest, Valcov a raspuns: „nu cred”.

La cateva ore de la sosirea lui Valcov la ICCJ, mai percis in jurul orei 13, senatorii au avizat atat cererea privind continuarea urmaririi penale a parlamentatului care face parte din aceasta Camera, cat si pe cea privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a fosutului ministru al Finantelor. E important de precizat ca decizia in cazul incuviintarii arestarii preventive s-a luat cu votul majoritatii celor prezenti in plenul Senatului.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger