AcasăPoliticaDarius Valcov, noul ministru al Bugetului, a depus juramantul la Cotroceni

Darius Valcov, noul ministru al Bugetului, a depus juramantul la Cotroceni

Valcov a fost investit, oficial, joi dimineata, in fucntia de ministru delegat al Bugetului. Social-democratul a depus juramantul la Palatul Cotroceni, in prezenta sefului statului, al Guvernului si al celorlalti ministri din Cabinetul Ponta.

Dupa ce fostul primar al orasului Slatina, propunerea premierului pentru a-i succede lui Liviu Voinea in fruntea Bugetului a depus juramantul, seful statului i-a urat succes si i-a adresat un scurt mesaj. „Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea sa fiti un ministru al Bugetului al Romaniei, si nu un ministru al Bugetului al unor interese electorale. Va cunosc de mult, stiu ca sunteti un om hotarat, si sper sa  puneti interesele Romaniei deasupra oricaror altor interese si sa va subordonati activitatea legii”, i-a transmis presedintele Basescu noului ministru al Bugetului.

Ceremonia de depunere a juramantului ar fi trebuit sa aiba loc miercuri seara, insa seful statului a cerut reprogramarea evenimentului, dat fiind faptul ca seful Executivului nu a putut participa, fiind plecat din tara, in locul sau fiind imputernicit sa asiste la investire ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Darius Valcov ii urmeaza in functie lui Liviu Voinea, care a renuntat la functia de ministru al Bugetului, dupa ce a devenit viceguvernator al Bancii Nationale.

Sursa foto: Facebook/Darius Valcov

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger