AcasăPoliticaDe ce nu e inca decis Basescu daca va candida sau nu...

De ce nu e inca decis Basescu daca va candida sau nu la Primaria Capitalei

Despre fostul edil al Bucuresitilor, de la inceputul anilor 2000, s-a vehiculat insistent, in ultima perioada, ca ar putea intra din nou in cursa pentru sefia Capitalei, din partea frmatiunii pe care o conduce.

Cum Traian Basescu nu a exclus total aceasta varianta, simpatizantii sai spera sa ia o decizie favorabila ideii de a intra in cursa pentru prima functie in Primaria Municipiului Bucuresti, in iunie acest an. Doar ca, din cate a reiesit cat se poate de clar, seara trecuta, cand a facut cele mai recente precizari in privinta variantei de a se inscrie in aceasta cursa la tot mai apropietele alegeri locale, intr-o emisiune la postul B 1 TV, Basescu prelungeste suspansul.

Mai precis, fostul lider de la Cotroceni, actualmente presedinte al Miscarii Populare, a declarat ca inca nu are un raspuns, de vreme ce nu s-a hotarat in aceasta privinta. Intrebat, concret, in aceasta privinta, Traian Basescu a detaliat in privinta retinerii pe care o are pe aceasta tema. „Nu exista inca o decizie luata in acest sens (…) nici a mea, nici a partidului. (…) Discutam de crearea unui partid nou, cu oameni mai noi, nu neaparat nascuti acum, chiar daca au unii 60 de ani, (…) niste fete mai noi, chiar daca nu cu experienta zero, pentru ca politica inseamna si experienta de viata, nu numai tinerete. Deci, in conditiile in care vorbim de un partid nou, ma intreb cat de contradictorie ar fi prezenta mea intr-o competitie electorala”,si-a explicat fostul sef al statului punctul de vedere.

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger