AcasăPoliticaDecizie finala. Ce pasi urmeaza sa fie facuti, odata ce contestatia lui...

Decizie finala. Ce pasi urmeaza sa fie facuti, odata ce contestatia lui Ponta a fost respinsa

Daca deunazi se aflase ca decizia expertilor din cadrul Comisiei in privinta contestatiei depuse de fostul premier nu era deloc una favorabila acestuia, in cursul acestei dupa-amiezi la urechile opiniei publice a ajuns decizia finala a Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) in privinta tezei sale de doctorat.

Concret, lucrurile stau astfel: dupa ce Ponta a contestat masura dispusa de specialistii CNATDCU, in cursul sedintei de miercuri rezultatul votului a indicat cat se poate de clar vointa expertilor de a mentine raportul dat in prima faza – acela privind plagiatul constatat de expertii in masura sa evalueze acest aspect, cat si a recomandarii vizand retragerea titlului de doctor pe numele fostului sef al Guvernului.

Ceea ce inseamna ca teza nu va fi reanalizata, si ca pasul urmator va fi sa se trimita aceasta decizie finala a CNATDCU la Ministerul Educatiei. Seful acestei institutii, respectiv Mircea Dumitru, fostul rector al Universitatii Bucuresti, va fi cel care va decide urmatoarea procedura de urmat. Respectiv semnarea ordinului de ministru, prin care se va parafa oficial retragerea titlului obtinut de fostul sef al Guvernului in urma cu 13 ani.

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger