AcasăPoliticaDeputatul PC Ovidiu Raetchi a fost exclus din partid

Deputatul PC Ovidiu Raetchi a fost exclus din partid

Conservatorii au decis, marti, excluderea din randul formatiunii conduse de Daniel Constantin a deputatului Ovidiu Raetchi.

Hotararea, supusa la vot in cadrul Biroului Executiv Central al partidului, a fost adoptata cu o singura abtinere, si a fost luata, precizeaza reprezentantii PC, pentru ca parlamentarul in varsta de 35 de ani s-ar fi situat in afara deciziilor asumate de catre liderii Conservatorilor. „Prin pozitiile publice din ultima perioada, Ovidiu Raetchi s-a situat in afara deciziilor oficiale asumate de forurile de conducere ale Partidului Conservator”, se precizeaza in comunicatul PC.

Reactia celui vizat de hotararea mai-marilor PC nu a intarziat sa apara. „Decizie corecta, vom gestiona civilizat ruptura. Vreau sa fac politica de dreapta, cred ca e corect pentru Romania sa avem un presedinte de dreapta, era o incompatibilitate de idei care nu putea fi tinuta in acelasi spatiu politic”, a precizat deputatul, pe contul sau oficial de Facebook.

Decizia luata marti vine in conditiile in care, mentioneaza reprezentantii PC, Raetchi primise, luna trecuta, un avertisment, din partea Biroului Politic, fiind anuntat ca risca sa fie sanctionat pentru acuzatii similare celor care i-au adus, marti, excluderea din partidul pe listele caruia a ajuns deputat, in 2012.

Sursa foto: cdep.ro

304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger