AcasăPoliticaDragnea, acid la adresa fostului presedinte: Basescu este un om in varsta...

Dragnea, acid la adresa fostului presedinte: Basescu este un om in varsta nefericit

Odata ce fostul sef al statului nu s-a sfiit sa faca o apreciere neasteptata la adresa lui Dragnea, actualul presedinte interimar al PSD nu a lasat sa treaca momentul in cauza fara o replica pe masura.

Pe un ton cat se poate de calm, in care a si prezentat, de altfel, joi la pranz, intr-o conferinta, principalele planuri ale PSD in materie de strategie, pentru perioada imediat urmatoare, Liviu Dragnea a dat si un raspuns intrebarii in care i se cerea parerea in privinta caracterizarii facute de catre fostul lider de la Cotroceni. „Traian Basescu este un om in varsta nefericit. Din multe motive- si de varsta, si sentimentale… Poate dansul este obisnuit la PMP ca ei intre ei sa se dea cu capul de pereti. Noi avem relatii de prietenie, de oameni normali. (…) Partidul este cel care sustine acest guvern, pe langa celelalte partide din Coalitie”, a replicat actualul sef interimar al PSD.

Afirmatia lui Dragnea vine dupa ce, seara trecuta, prezent intr-o emisiune la B 1 Tv, Traian Basescu sustinea ca, in cazul in care ar fi fost sef al Guvernului, in situatia in care actualul sef interimar al PSD le-ar fi cerut ministrilor sa aiba un anumit comportament public, ar fi luat o masura drastica.”Ori il dadeam cu capul de toti peretii ori avea demisia mea”, a sustinut fostul presedinte.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger