AcasăPoliticaDragnea are concurenta apriga in partid

Dragnea are concurenta apriga in partid

Pe langa un dosar la DNA, referendumul din 2012 i-a adus lui Liviu Dragnea si respectul social-democratilor, fascinati de-a dreptul de talentul cu care colegul lor smulge voturi si de la sustinatorii trecuti demult in nefiinta.

Liviu Dragnea a mers in Dambovita, pe terenul rivalului sau, deputatul Zisu Stanciu

Fapta lui Dragnea s-a lasat si cu vorbe de duh, pesedistii recunoscand ca este singurul care poate intoarce mortul de la groapa ca sa mai voteze o data.  Iata insa ca, zilele acestea, presedintele executiv al PSD este pe care sa primeasca o grea lovitura chiar din interiorul partidului. Asta dupa ce Zisu Stanciu, parlamentar social-democrat de Dambovita,  a descoperit ca are o capacitate, egala sau mai mare ca a lui Liviu Dragnea, de a mobiliza electoratul, viu sau decedat. „Aveti grija. Eu vin rar pe la toti prin judet. Dar stiti foarte bine ca atunci cand vin scol si mortii din mormant. Va trebui sa mergem, strada cu strada, casa cu casa, sa ne facem treaba, sa aducem odata bunastare in tara asta”, a spus Stanciu in fata colegilor de partid.

Zisu Stanciu

In cazul in care sedintele stangiste de spiritism nu vor avea efectul scontat, deputatul PSD este gata sa faca prapad, doar ca sa-l scoata pe Victor Ponta presedinte: „Va invit sa dam foc in Dambovita, sa dam foc in Alba, Timisoara, Arad, Darmanesti… Sa dam foc in toata tara, pentru ca avem un singur scop: Victor Ponta, presedinte”.

 

author avatar
National
1.777 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger