AcasăPoliticaDragnea da de inteles ca s-ar putea retrage de la sefia PSD,...

Dragnea da de inteles ca s-ar putea retrage de la sefia PSD, dupa locale: Putin probabil sa doresc sa mai continui

Liviu Dragnea ar putea ceda sefia PSd-ului, dupa scrutinul din 5 iunie, cel putin asa s-a inteles dintr-o declaratie pe care a facut-o in aceasta dupa-amiaza.

Desi vineri a anuntat, dupa decizia definitiva a Curtii Supreme, ca ramane in fruntea PSD-ului, invocand faptul ca a luat decizia pentru a nu afecta campania electrala a candidatilor social-democrati, dar si scorul propus de formatiune pentru scrutinul local, la finele sedintei din aceasta prima zi a saptamanii, Liviu Dragnea a adus si o completare acestei precizari. „Putin probabil, putin probabil (…) sa doresc sa mai continui, dupa alegerile locale. (…) si-s foarte sincer”, a fost raspunsul dat de Dragnea in privinta unei eventuale retrageri din prima functie pe care o detine in PSD, dupa localele din iunie.

Asadar, vom afla exact ce va decide Liviu Dragnea abia dupa scrutinul din 5 iunie.

Intre timp, va reamintim ca vineri, dupa ce a primit doi ani de suspendare in ‘dosarul Referendumul’, Dragnea a aflat de la ai sai colegi ca este in continuare sustinut la sefia PSD, desi liberalii ii cerusera demisia, odata ce magistratii au dispus condamnarea sa, definitiva, in cauza amintita.

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger