AcasăPoliticaDragnea, decis sa convoace Comitetul Executiv: Demisia mi-am cerut-o chiar eu, mie...

Dragnea, decis sa convoace Comitetul Executiv: Demisia mi-am cerut-o chiar eu, mie insumi

Ecourile deciziei sale de a ramane la carma PSD, chiar si dupa decizia definitiva a instantei, in urma careia s-a aflat ca a primit doi ani cu suspendare, in dosarul „Referendumul”, sunt departe de a se fi stins.

Vorbind despre acest subiect, la Antena 3, seara trecuta, deci in pragul primei zile a noii saptamani, cand urmeaza ca social-democratii si opinia publica in general sa afle ce anume decide Zgonea in privinta unei eventuale demisii din postura de presedinte executiv, Liviu Dragnea a explicat faptul ca, desi nu a facut un pas in lateral, cand vine vorba de conducerea PSD-ului, asta nu insemna ca nu s-a gandit la acest lucru. „Demisia mi-am cerut-o chiar eu, mie insumi, la aflarea sentintei. Ca om, bineinteles (…) Sigur, tentatia e (…) te retragi si-ti vezi de viata”, a sustinut seful formatiunii social-democrate.

Explicand apoi de ce anume nu a facut acest pas, Dragnea a lasat sa se inteleaga ca a ales sa ramana seful PSD in primul rand din considerente electorale, avand in vedere ca bate la usa campania pentru alegerile locale. „Pe de alta parte, exista si o responsabilitate (…) fata de o organizatie uriasa, solida”, a mai afirmat Dragnea, sustinand ca nu a demisionat vineri tocmai pentru a evita „o lupta pentru putere (…) care dura mult timp si care avea un efect devastator asupra PSD-ului in campanie electorala, ceea ce ar fi insemnat, practic, faptul ca faceam cadou aceste alegeri adversarilor politici, inclusiv presedintelui Iohannis”.

In acest sens, Liviu Dragnea a precizat ca va convoca pentru miercuri o sedinta a Comitetului Executiv pentru a se face „o analiza la rece” a intregii situatii.

Pe de alta parte, in cursul acestei prime zile a saptamanii, Valeriu Gonea urmaza sa spuna ce anume a decis in privinta viitorului sau in postura de numar doi al PSD-ului, avand invedere faptul ca vineri, dupa sedinta convocata la scurta vreme de la aflarea sentintei in cazul lui Dragnea, spusese ca se va gandi pana luni ce anume va face.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger