AcasăPoliticaDragnea incepe epurarile in PSD, cu Ilie Sarbu cap de lista

Dragnea incepe epurarile in PSD, cu Ilie Sarbu cap de lista

Mascat de declaratiile de dragoste gen ”Ce mult ne iubim noi doi!” facute public de Liviu Dragnea si de Victor Ponta, in PSD se duce un adevarat razboi intre fosta si actuala conducere a partidului.

Odata urcat in saua PSD-ului, Liviu Dragnea i-a lasat pe ”pontisti” sa-si vada linistiti de concedii, adormindu-le astfel vigilenta. Acum, ii ia ca din oala, spre bucuria pesedistilor ignorati de Ponta timp de mai bine de trei ani.

Om hotarat, Dragnea nu s-a incurcat cu maruntisuri, ci a inceput curatenia de toamna chiar cu socrul lui Ponta, liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu. Caruia dintr-o singura miscare i-a luat scaunul de sub fund si i-a aratat usa Senatului.

Iar pe gheata sparta de Sarbu vor aluneca acum si ministrii sustinuti de Ponta, dupa cum profetesc gurile rele din PSD. Guri care adauga ca primele pozitii de pe ”lista neagra” sunt ocupate de Orlando Teodorovici (Finante), Nicolae Banicioiu (Sanatate), Rovana Plumb (Munca) si Marius Nica (Fonduri Europene).

Pe langa epurarea cadrelor PSD credincioase fostului lider, Dragnea a decis si sa nu-l lase pe bunul sau amic Ponta sa-si lege numele de majorarea salariilor si de micsorarea taxelor, motiv pentru care a blocat adoptarea noului Cod fiscal si le-a cerut ministrilor Muncii si Finantelor sa puna frana cresterilor salariale si sa vina mai intai cu proiectele in dinti la partid, pentru control.

Culmea este ca, actionand astfel, Dragnea a luat caimacul si de la gura opozitiei peneliste – care nu mai poate acuza PSD-ul de lipsa de responsabilitate si populism. Si uite asa cresc sansele lui Dragnea de a face din PSD, la alegerile din 2016, un bici care trosneste din nou.

[poll id=”1076″]

author avatar
Simona Badulescu
1.401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger