AcasăPoliticaDragnea l-ar baga in penal pe Basescu

Dragnea l-ar baga in penal pe Basescu

In vara lui 2012, Traian Basescu a incalcat legea cerandu-le sustinatorilor lui sa nu iasa la vot. O fapta pentru care seful statului va plati dupa ce-si va incheia mandatul, considera vicepremierul Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea viseaza la ziua in care seful statului va fi tarat prin tribunale

Acuzat de frauda in dosarul „Referendumul”, presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea sustine ca nu se simte vinovat cu nimic. In schimb, social-democratul arata cu degetul spre presedintele Traian Basescu, pe care-l acuza ca a sfidat legea. „Cel care cere oamenilor sa mearga la vot nu este vinovat de nimic. Ba dimpotriva! Legislatia de peste tot in lume spune ca este un act de civism sa chemi lumea la vot. Pe de alta parte, boicotul votului este fapta penala. Probabil ca dupa ce Traian Basescu nu va mai fi presedinte, cineva se va uita pe niste inregistrari si va vedea ca acest om a incalcat legea. Dincolo de penalitatea faptei respective, ceea ce a facut Traian Basescu este ceva ingrozitor… sa ceri poporului sa nu vina la vot.

Traian Basescu este amenintat cu puscaria de adversarii lui politici

Traian Basescu insista pe ideea de lovitura de stat pentru a-si spala rusinea obrazului. 7,4 milioane de romani care i-au spus lui Traian Basescu sa plece acasa reprezinta o greutate in suflet si in minte de care nu ai cum sa scapi toata viata. El se lauda ca nu vrea sa ramana presedinte la masa verde, dar asa a ramas”, a afirmat Dragnea, citat de dcnews. In context, vicepremierul a sugerat ca  dosarul lui este unul politic. „Nici macar nu stiu daca e procesul lui Liviu Dragnea, e procesul democratiei, de fapt. (…)  Va mai spun ceva… daca eu trebuie sa platesc pentru dorinta a 7,4 de milioane de romani care i-au spus lui Traian Basescu sa plece… o fac cu sufletul impacat. Pe de alta parte, cred ca niciun judecator din Romania nu va da curs unor aberatii”, a conchis presedintele executiv al PSD.

 

author avatar
National
1.344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger