AcasăPoliticaDragnea nu mai iese din pumnii lui Antonescu

Dragnea nu mai iese din pumnii lui Antonescu

PSD nu are motive sa se gandeasca la o alta candidatura decat cea a lui Crin Antonescu, spune vicepremierul Liviu Dragnea. Acelasi Dragnea care-l acuza pe liderul liberal ca le cara pumni cu nemiluita social-democratilor.

Liviu Dragnea incaseaza cu stoicism loviturile liberalilor
Crin Antonescu

De la atatea lovituri incasate, Liviu Dragnea probabil ca nu mai intrezareste un alt prezidentiabil la orizonat si a ramas blocat in ”proiectul Antonescu”. Asta in contextul in care social-democratii vor de mult sa o rupa cu liberalii si sa aiba un candidat al lor. Culmea, pana mai ieri, chiar si Dragnea dadea semne ca s-a saturat de nazurile lui Crin Antonescu. Acum, sustine ca liderul PNL nu reprezinta ”un pericol pentru PSD sau pentru Romania”.  ”Noi avem acum o horarare a Congresului, pe care o respectam (…) La acest moment, la acest minut la care noi purtam aceasta discutie, noi nu avem niciun motiv sa ne gandim la o alta candidatura in afara de candidatura lui Crin Antonescu”, a afirmat vicepremierul,  in cadrul unei emisiuni televizate. Comentand disputele din USL, presedintele executiv al PSD a precizat ca acestea au fost generate in mare  parte de liberali, in frunte cu acelasi Crin Antonescu. ”E bine sa te gandesti, cand tot ii cari pumni in cap unuia, daca rezista la nesfarsit”, a mai spus Liviu Dragnea.

Si-a luat-o si de la Stroe

Intr-un moment de sinceritate, vicepremierul a recunoscut ca a primit un croseu si de la colegul Radu Stroe, ministrul de Interne fiind cel care i-a stricat planurile cu descentralizarea. ”Politia nu a trecut la autoritatile locale pentru ca nu a vrut Radu Stroe. (… )PNL-ul n-a dorit sa descentralizam Politia in conditiile in care pentru politisti era mai bine. Nu pierdeau niciun drept, ba, dimpotriva, ar fi avut sansa sa primeasca si bani in plus pentru hrana, uniforma si asa mai departe, logistica, tot ce aveau nevoie”, a explicat Dragnea.

author avatar
Adelina Ionicel
979 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger