AcasăPoliticaE oficial! Alegerile parlamentare, pe 11 decembrie

E oficial! Alegerile parlamentare, pe 11 decembrie

Nu mai e niciun dubiu in privinta datei viitoarelor alegeri. Parlamentare vor avea loc in cea de-a doua duminica a ultimei luni din 2016.

UPDATE – Potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, data alegerilor legislative s-a decis a fi 11 decembrie dupa ce „in urma consultarilor s-a observat ca exista o majoritate” de partide in favoarea acesteia – PNL, PMP si UNPR, fata de PSD si ALDE care ar fi vrut o alta data.

Aflandu-ne in plin an electoral, cum localele s-au dus, iar cele legislative se apropie tot mai mult, era nevoie sa se stabileasca inainte de orice alte aspecte ce tin de pregatirea alegerilor si o data la care romanii cu drept de vot sunt asteptati la urne, pentru a-si alege favoritii cand vine vorba despre scrutinul pentru Parlament.

Iar printre alte aspecte care s-au discutat in cadrul sedintei saptamanale a Guvernului, s-a decis si data viitorului scrutin, si anume 11 decembrie.

Este varianta care, la momentul in care subiectul era la stadiul de propuneri, era agreata de liberali, nu si de social-democrati, care voiau mai degraba alegeri pe 4 august.

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger