AcasăPoliticaEdilul din Alba Iulia, dupa actiunea DNA: "La noi totul este legal....

Edilul din Alba Iulia, dupa actiunea DNA: „La noi totul este legal. Fara nicio emotie”

(foto: ziarulunirea.ro)

In conditiile in care procurorii anticoruptie s-au oprit, miercuri, si la sediul primariei pe care o conduce, la fel cum s-a intamplat si cu alte astfel de institutii din mai multe orase, printre care si Cluj si Sibiu, Mircea Hava a oferit cateva detalii in privinta actiunii DNA-ului.

(foto: ziarulunirea.ro)

Astfel, liberalul ales in fruntea primariei din Alba Iulia in vara lui 2012, a lasat sa se inteleaga ca nu are niciun stres cu privire la demersul procurorilor anticoruptie. „La noi totul este legal si o sa vadeti lucrul asta in urma anchetei (…) Deci totul este perfect, fara nicio emotie”, a declarat, cu toata convingerea, edilul Hava.

Cat priveste actiunea in sine a procurorilor, primarul din Alba Iulia a precizat ca in dimineata aceastei zile, la sediul institutiei pe care o conduce au venit reprezentanti ai Directiei Nationale Anticoruptie, cu un mandat de perchezitie ce viza un singur birou. Este vorba, a lamurit Mircea Hava, despre cel in care isi desfasoara activitatea un functionar responsabil „de un anumit contract” ce tine de deratizarea orasului. Nu in ultimul rand, primarul a explicat si ca in cazul de fata s-au ridicat documente.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger