AcasăPoliticaElena Udrea, audiata de procurori. Ce a precizat Laura Kovesi, sefa DNA!

Elena Udrea, audiata de procurori. Ce a precizat Laura Kovesi, sefa DNA!

Sefa DNA, a vizitat Hunedoara

Intrebata in legatira cu aducerea Elenei Udrea la sediul DNA, pentru a fi audiata, procurorul sef al DIrectiei Nationale Anticoruptie a facut cateva precizari.

Laura Codruta Kovesi s-a limitat sa recizeze ca sefa PMP este audiata intr-un dosar mai vechi. „Este adevarat, a fost citata pentru a fi audiata intr-un dsoar care este inregistrat de mai mult timp in DNA, nu este un dosar nou”, a declarat procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Kovesi nu a raspuns la intrebarea cu privire la faptul ca Udrea a fost adusa cu mandat la sediul DNA, pentru a fi audiata de procurori, si nici nu a dat detalii cu privire la dosarul in care este audiat fostul ministru al Turismului. „Nu pot sa va spun in acest moment niciun fel de detaliu cu privire la vreo calitate procesuala si nici cu privire la ce se intampla in timpul audierii”, a concluzionat Kovesi.

Elena Udrea

Insa insai Elena Udrea a precizat, intr-un mesaj postat pe Facebook, inainte de a ajunge la sediul DNA, ca a fost dusa cu mandat la discutiile cu procurorii. „In aceasta dimineata, am fost invitata in persoana (a se citi “cu mandat”) de procurori la DNA pentru a oferi lamuriri. Ma surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel avand in vedere ca m-am aratat in permanenta dispusa sa colaborez cu anchetatorii si sa lamuresc lucrurile pe care le cunosc in diversele spete care se afla in analiza. Evident ca asa voi si proceda”, suna mesajul in cauza.

 

702 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger