AcasăPoliticaElena Udrea: "Sunt un om liber, nu marioneta, ca Ponta si Iohannis"

Elena Udrea: „Sunt un om liber, nu marioneta, ca Ponta si Iohannis”

Elena Udrea, candidatul din partea Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, a tinut sa clarifice mai multe dileme aparute in ultima perioada.

Liderul PMP a precizat, din nou, ca nu are legaturi cu dosarul Microsoft si ca Dorin Cocos, fostul ei sot, a actionat pe cont propriu. De altfel, Elena Udrea a afirmat ca regreta arestarea lui Cocos.

De asemenea, Elena Udrea a infirmat zvonurile aparute intr-un celebru ziar din strainatate cum ca ea ar fi implicata in dosarul EADS. Liderul PMP este de parere ca articolul respectiv este doar o manevra a Serviciilor Secrete.

Elena Udrea spune si ca se fac presiuni asupra ei pentru a renunta la candidatura la alegerile prezidentiale, dar liderul PMP anunta ca nici nu se gandeste sa renunte cu doar cateva zile inainte de primul tur de scrutin.

Evident, Elena Udrea nu a ezitat sa-i atace pe principalii favoriti la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, actualul premier, si Klaus Iohannis, presedintele Partidului National Liberal.

„Dupa plecarea lui Traian Basescu se creeaza un vid de putere. Niciunul dintre candidati nu se poate ridica la nivelul lui Basescu. Mai ales cei doi favoriti, Victor Ponta si Klaus Iohannis. Ponta este un ofiter acoperit, iar Iohannis este incompatibil. Spre deosebire de mine, care totusi sunt un om liber, Ponta si Iohannis sunt doar niste marionete”, a fost atacul dur al Elenei Udrea.

Liderul PMP afirma si ca a fost cel mai atacat dintre candidati si i-a acuzat pe rivali ca au supus-o, pe diferite cai, unor atacuri inimaginabile.

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger